Case

Zorgscholing over Lamna

Zorgscholing is dé plek waar vraag en aanbod samenkomt op het gebied van scholing in de zorg. Een instituut met een compleet en professioneel scholingsaanbod voor zorginstellingen, ZZP’ers en andere zorgprofessionals. Zorgscholing werkt inmiddels al vier jaar met Lamna. Sinds de samenwerking is Lamna als het ware met Zorgscholing meegegroeid.

FFWD

Gebruiksvriendelijk én effectief

Geertje Rikkerink van Zorgscholing: “Lamna is enorm gebruiksvriendelijk. Iedereen kan ermee werken. Dat geldt voor de medewerkers van Zorgscholing, maar ook voor de trainers. Vanaf dag één wijst het zich nagenoeg zelf. Voor nieuwe mensen hebben we een instructiedocumentje gemaakt van hoe met Lamna te werken. Dat past op één A4’tje, dus dat zegt genoeg. Ik zeg dan ook altijd zo: als je kunt klikken, kun je met Lamna werken.”Naast de gebruiksvriendelijkheid is Lamna ook enorm effectief voor Zorgscholing. “Lamna is absoluut foutloos en zorgt voor continuïteit. Cursuslijsten, herinneringen, facturen, alles is waar je het verwacht, precies op het moment dat je het verwacht. Die voorspelbaarheid van communicatie is voor zowel trainers als cursisten enorm prettig.”

Voordelen voor trainers

Trainers profiteren ook van voordelen doordat Zorgscholing werkt met Lamna. Geertje: “Je trainingen worden (beter) gevonden, dus je kunt meer cursussen geven. Daarnaast heb je als trainer minder administratieve handelingen te doen, waardoor je jezelf echt kunt focussen op de inhoud en het overdragen van je kennis.”

Voordelen voor cursisten

Maar het werkt ook de andere kant op, naar cursisten. “Cursisten krijgen tijdig alles aangeleverd en hebben echt het gevoel dat zij persoonlijk contact hebben met Zorgscholing. Communicatie komt op moment dat cursist het nodig heeft en alle correspondentie is gepersonaliseerd en in de toon van Zorgscholing geschreven. In feite merken ze er dus niet letterlijk iets van, maar ze plukken er wel de vruchten van. Dat is top.”